Metro Trakya Bölge Toplantısı

 

Metro ailesi, Trakya Bölge toplantisinda bir araya geldi

 

Metro Turizm'in Trakya bölgesindeki tüm acenteleri Kirklareli'nde yapilan bölge toplantisinda bir araya geldi.

 

Royal Bilgiç Otelde düzenlenen toplantiya Istanbul, Edirne, Tekirdag, Çanakkale, Kirklareli, Babaeski, Lüleburgaz, Vize, Pinarhisar, Demirköy, Igneada, Çorlu, Çerkezköy, Saray, Malkara, Hayrabolu, Muratli, Kesan ve Uzunköprü acentelerinin sahipleri ve yöneticileri eksiksiz katilim gösterdi.

 

Metro Turizm Harekat Merkezi Müdürü Akin Pervaz gerçeklestirdigi sunumla, tüm bölgelerin performanslari hakkinda ayrintili bilgiler verirken, toplantida her bölgenin mevcut durumu degerlendirildi ve gelecek stratejileri belirlendi.

 

ZORLASAN SARTLARA ÖNLEM ALINMALI

 

Toplantida yaptigi konusmada, Metro Turizm'in karayolu yolcu tasimaciligi sektörünün lideri ve lokomotifi olarak her zaman yeniliklerin öncüsü oldugunu ve gelecek dönemlerde de bu durumun degismeyecegini belirten, Metro Holding CEO’su Mustafa Yildirim, rekabet sartlarinin zorlastiginin ve maliyetlerin her geçen gün arttiginin da altini çizdi. Bu dogrultuda yönetimin gerekli düzenlemeleri yapacagini ifade eden Yildirim, zorlasan sektör sartlari nedeniyle çesitli önlemlerin de alinacagini belirtti.

 

KASIM’DA HEDEFLERDE BELIRLENECEK

 

Metro Turizm Genel Müdürü Mustafa Sari, Trakya Bölgesinin ardindan, Kasim ayi sonunda tüm Türkiye acentelerinin katilacagi genis kapsamli bir toplanti ile 2015 yaz sezonunun degerlendirilecegi ve 2016 hedeflerinin belirlenecegi bir toplanti hazirliginda olduklarinin bilgisini verdi.

 

Toplantiya Metro Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Umut Kahraman ev sahipligi yapti. Sektöre ilk adimi Trakya bölgesinden atan Kahraman, Trakya'nin yolcu tasimaciligi açisindan önemine deginirken, yeni dönemde de bölgenin sorunlariyla yakindan ilgileneceklerinin de altini çizdi.