Kariyer günleri etkinlikleri arasinda, “Sektörün En Bilinen Ögrenci Etkinligi” olarak bilinen Yildiz Teknik Üniversitesi RLC Günleri bu yil 23-25 Subat tarihleri arasinda düzenlendi. Kendi sektörlerinin devleri ile ögrencileri bir araya getiren bu dev ögrenci organizasyonunun tasima sponsorlugunu ise karayolu yolcu tasima sektörünün lideri Metro Turizm üstlendi.
Yildiz Teknik Üniversitesi’nin 2005 yilindan bu yana düzenledigi ve 12. yilini kutlayan RLC Günleri kendi sektörlerinin devlerini ögrencilerle bulusturdu. Bu yil 23-25 Subat tarihleri arasinda düzenlenen RLC Günlerinin tasima sponsor ise karayolu yolcu tasima sektörünün lideri Metro Turizm oldu.
Metro Turizm’in 4 otobüsü 3 gün boyunca Yildiz Teknik Üniversitesi’nin belirledigi rotalarda binlerce ögrenciye hizmet verdi.

 

ÖGRENCILER METRO TURIZM STANDINI DOLDURDU

 

RLC Günleri’nde Türkiye’nin yarinlarini insa edecek binlerce genç ile bulusan Metro Turizm’in standi da ilgi odagi oldu. Ögrenciler standi ziyaret ederek hizmetler hakkinda detayli bilgi aldi.
23 Subat Sali günü Yildiz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Fakültesi’nde düzenlenen sempozyumun alaninda stant kuran Metro Turizm Passenger Card’i tanitti ve ögrencilere birer kart hediye etti. Diger taraftan Atlas Yazilim tarafindan yönetilen Metro Academy uygulamasi da ögrencilere tanitilarak, basvurular alindi.
Metro Academy; ögrencilerin cep telefonuna yükleyecegi uygulama sayesinde bilet satisi yapabilecegi ve yaptigi satislardan para kazanabilecegi bir ögrenci gelir uygulamasidir.