Metro Travel Samsun'u önce Türkiye’ye daha sonra dünyaya tanitacak

 

Samsun Metro Travel Bölge Müdürü Dogan Cantoker, Samsun'un tarihi ve kültürel  yapisini dünyaya açacaklarini belirterek, sehrin ekonomisine de katkida bulunacaklarini söyledi.

 

Samsun Metro Travel Bölge Müdürü Dogan Cantoker, Metro Holding sirketinin bir parçasi olan Metro Travel’in da Samsun mensei bir firma oldugunu hatirlatarak, Samsun ile ilgili yapacaklari çalismalari ve hedeflerini anlatti. Samsun'un ekonomisine katkida bulunacaklarini kaydeden Cantoker, "Samsun'a yurt içinden ve yurt disindan seyahatler düzenleyerek ekonomiye destek verecegiz.  Samsun'un tarihi ve kültürel yapisini tanitmak için yurt disindan misafirler getirecegiz. Samsun tarihi ve kültür yapisi dünyaya açacagiz" dedi.

 

SAMSUN EKONOMISINE KATKIDA BULUNACAGIZ

 

Samsun'u çok önemsediklerini belirten Metro Travel Bölge Müdürü Dogan Cantoker, "Metro Holding çatisi altinda hizmet veren Metro Turizm, otobüsle yolcu tasima sektöründe yillardir Türkiye'nin öncülügünü yapiyor.  Holding bünyesinde yer alan bir baska turizm sirketi olarak biz de, turizm sektörü için ayni hedefle ilerliyoruz. Turizm sektöründe bu sene bir artis olacak. Metro Travel olarak sube sayilarimizi arttirarak daha verimli hizmet verme noktasinda çalismalar yapacagiz. Satislarimizda ise kendimize yüksek hedefler koyduk. Normal satis cirolarinin  üstüne çikarak, Türkiye ekonomisine katkida bulunacagimiza inaniyorum.

 

Metro Holding Kurucu Onursal Baskani Galip Öztürk’ün Samsun ve Türkiye için büyük yatirimlar yaptiginin altini çizen Cantoker, Samsun Metro Travel’in,kentin ekonomisine de yurt disindan ve yurt içinden seyahatler düzenleyerek destek verilecegini belirterek sözlerini söyle sürdürdü; “Samsun'un tarihi ve kültürel yapisini tanitmak için yurt disindan misafirler getirecegiz. Böylece Samsun’un tarihi ve kültürel yapisi dünyaya açilacak. Bu düzenleyecegimiz turlar ile de Samsun'a destek verecegiz. Ayrica sadece Samsun degil Karadeniz Bölgesi olarak planlarimiz var. Ayvacik'ta ki otelimizi Metro Travel'in bir parçasi olarak kullanacagiz.

 

TEK NOKTADAN KALITELI HIZMET

 

Turizm sektöründe büyük basarilara imza atacaklarini kaydeden Cantoker, "Turizm sektöründe Samsun’da bir numarali seyahat acentesi olmak istiyoruz. Uygun fiyatta kaliteli hizmet verebilmek için biz haziriz. Yurt disi turlarimiz için profesyonel ekip ve ekipmanlar ile yol haritamizi çizdik. Eskiden bir bilet alabilmek için ayri ayri tüm havayolu sirketlerini dolasip zaman kaybediyorduk. Simdi ise yeni bir sistem getirdik ve ; bütün firmalarin uçak biletlerini tek firma üzerinde kesebiliyoruz. Yani müsterimiz geldigi zaman buradan uçak ve otobüs bileti alacak ve otel rezervasyonunu yapabilecek. Hatta Istanbul Deniz Otobüsü biletlerini bile alabilecek. Yani sunu diyebiliriz: Kaliteli hizmet ,zengin ürün yelpazesi ve Tek noktada çoklu çözüm için hizmet veriyoruz" diyerek sözlerine son verdi.