Kadıköy Metro Yenilendi

 

Kadiköy Metro yenilendi

 

Metro Turizm’in, Kadiköy Rihtim Caddesi’nde hizmet veren acentesi yenilendi

 

Aktif 950 acente ve yaklasik bin 500 araçlik filosu ile Türkiye’nin her yerine yolcu tasiyan, karayolu lideri Metro Turizm,  yenileme çalismalarina devam ediyor. Müsteri memnuniyeti ve konforu düsünülerek yenilenen Kadiköy Metro Turizm acentesi, 28 Kasim Cumartesi günü düzenlenen açilis töreniyle yeniden hizmet vermeye basladi.

 

Kadıköy Metro Yenilendi

 

Acentenin açilis kurdelesini; Metro Turizm Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Yildirim, Otobüs Grup Baskani Senol Ayyildiz, Genel Müdür Mustafa Sari, Metro Rent A Bus Yönetim Kurulu Baskani Yunus Köroglu ve Metro Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Umut Kahraman birlikte kesti.

Metro ailesinden çok sayida davetlinin katildigi açilista konusan Metro Turizm Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Yildirim, gelisen ve degisen teknoloji ile birlikte, müsterilerin ihtiyaç ve beklentilerinin de degistiginin altini çizerek, karayolu yolcu tasimaciliginin lideri ve sektörün ilklere öncülük eden firmasi Metro Turizm’in taleplere cevap verebilmek adina her türlü yeniligi ve degisikligi yapmaya devam edecegini belirtti.

 

Kadıköy Metro Yenilendi

 

Metro acentelerinde ki degisim hareketinin Kadiköy’den basladigini belirten Yildirim, acente isletmecileri Hüseyin ve Erdogan Kalayci’ya hayirli olsun dileklerinde bulundu.

 

Konusmanin ardindan yenilenen acenteden ilk biletleri Metro Turizm yöneticileri aldi.