Ulastirma sektörünün en prestijli ödüllerinden “Yilin Kaptan Soförü Ödüllerini” organize eden Kaptanlar Kulübü, 2015 Yilin Kaptan Soförü Halk Oylamasi'ni sonuçlandirdi. Halk tarafindan en çok oyu alan Karabük Metro Turizm'den Celal Cebeci, 2015 Yilin Kaptan Soförü seçildi.

Sehirlerarasindan sehiriçine, servisten turizme kadar tüm otobüs kaptanlarini bir çati altinda toplayan Kaptanlar Kulübü, 2015 Yilin Kaptan Soförünü belirlemek amaciyla baslattigi halk oylamasini sonuçlandirdi. Kulübün resmi sitesiwww.kaptanlarkulubu.org adresinde, daha önce Ayin Kaptan Soförü seçilmis kaptanlar arasinda baslatilan ve toplamda 40 bine yakin oy kullanilan oylama sonucunda, en çok oyu alan Karabük Metro Turizm'den Celal Cebeci 2015 Yilin Kaptan Soförü seçildi. Cebeci, Yilin Kaptan Soförü ödülünü 8 Mart 2016'da Istanbul Polis Kongre Merkezi'nde düzenlenecek törenle alacak.

Karabük Metro Turizm kaptan soförü Celal Cebeci, 19.03.1969 Karabük dogumlu. 4 çocuklu ailenin en küçügü olan Cebeci, ilk ve orta egitimimi tamamladiktan sonra otobüsçülük meslegine usta-çirak iliskisi ile basladi. Ustasi Ahmet Yatmaz sayesinde kaptan soförlüge gönül veren Cebeci, Karabük Ulusoy, Avrupa Turizm, Güven Turizm, Safran Turizm'de görev aldi. Meslekte 25’inci yilini tamamlayan Celal Cebeci, halen Metro Turizm'de çalismaktadir. Hobileri olan fotografçilik ve olta balikçiliginda Türkiye çapinda ödülleri bulunan Cebeci, evli ve 16 yasinda bir kiz çocuk babasidir.

Konuyla ilgili açiklama yapan Kaptanlar Kulübü kurucu koordinatörü Ekrem Özcan “kaptan soförlerimizi yakindan tanidikça gurur duymamak mümkün degil. Yilin Kaptan Soförü seçilen kaptanimiz Celal Cebeci, mesleginin yaninda fotografçilik, oltayla balik avlama gibi hobileri olan ve bu hobilerinden de Türkiye çapinda ödüller kazanan, bu topraklarin evladi. Kendisini yilin kaptani seçilmesinden dolayi tebrik ediyoruz” dedi.