Metro Turizm'den sektörde bir ilk daha;

5 YILDIZLI METRO AKADEMI HIZMETTE

Metro Turizm, servis çalisanlarinin daha egitimli, nitelikli ve mutlu çalisanlar olmasi için, geçen yil temellerini attigi METRO AKADEMI projesini hayata geçirdi. Host ve Hostesleri için, 5 Yildizli otel konforunu aratmayacak olan METRO AKADEMI sosyal tesisini geçtigimiz günlerde hizmete açti.

Karayolu yolcu tasimaciligi sektörünün en büyük araç filosuna sahip lider firmasi Metro Turizm, müsteri memnuniyetini daha üst seviyelere tasimak için Bayrampasa Otogari’nda Metro Akademi’yi kurdu. Toplam 1120 m²’lik alanda hizmet verecek olan Akademi’de sirket personeline; mesleki egitim, is sagligi ve güvenligi, araç içi güvenlik, ilk yardim, yolcu iliskileri, araç içi ve saha sorumluluk egitimleri verilecektir.

Metro Turizm host ve hostesleri için adeta bir yasam alani olusturmus. 52 odasi ve 102 yatak kapasitesine sahip olan Metro Akademi ayni zamanda personelin konaklama ve sosyal ihtiyaçlarini da karsilayacak. Akademi bünyesinde ayrica 2 adet kuaför, yönetim odalari, güvenlik, kafeterya, egitim salonu, kuru temizleme, enerji odasi, operasyon odasi, yangin çikisi, danisma ve is hekimi bulunuyor. Akademi de ayrica simulasyon sistemi de planlaniyor.

METRO AKADEMI’nin açilisinda Istanbul Metro Yönetim Kurulu Baskani Hayati UZUN ve Metro Turizm Yönetim Kurulu Baskani Senol AYYILDIZ hazir bulanarak müsteri memnuniyetine verdikleri önemi bu anlamli proje ile taçlandirdilar.
Istanbul Metro Yönetim Kurulu Baskani Hayati Uzun, çalisanlarinin en degerli kaynaklari oldugunu belirterek, “Personelimizin çalisma kosullarinin iyi olmasi bizim için çok önemli. Müsteri memnuniyetine giden yol, önce çalisan memnuniyetini saglamaktan geçer. Servis personelimiz için böyle güzel bir tesisi hayata geçirmenin mutlulugunu yasiyoruz" dedi.

Metro Turizm Yönetim Kurulu Baskani Senol AYYILDIZ 2014 yilinda 25 milyon yolcu tasimayi hedeflediklerini söyleyerek “Bu yil filomuzdaki araç sayisini 1300’den 1460'a çikardik. Ancak yalnizca araç yatirimi yapmanin yeterli olmadigini biliyoruz. Bir firmanin en degerli kaynagi, çalisanlaridir. Servis çalisanlarimizin egitimli, nitelikli ve mutlu çalisanlar olmasi için hayata geçirdigimiz METRO AKADEMI, sektörümüzde bir ilktir. Personelimizin egitim, konaklama ve sosyal ihtiyaçlarini karsilamak amaciyla insa ettigimiz sosyal tesisimiz METRO AKADEMI, tüm Metro ailesine hayirli ugurlu olsun” dedi.

Metro Akademi’nin açilisina sürpriz yaparak katilan ünlü sanatçi Hakan Ural, 5 yildizli bir otele benzettigi tesiste gördüklerinden çok etkilendigini ifade ederek, ülkemize böyle bir tesis kazandirdiklari için Metro Turizm ailesini tebrik ettigini söyledi.


Metro akademi is basvurusu icin....
“ISTANBUL KABIN HIZMETLERI“

0533 950 16 97 / 0553 547 89 25

kabinhizmetleri@metroturizm.com.tr